PONDĚLÍ 17.3.
Polévka: Zeleninová ( A 1,3,9 )
1/ 100g Vepřová roláda, vařený brambor ( A 1,3,7,10 )
2/ 100g Vepřové na kmínu, těstoviny ( A 1,3,7 )
ÚTERÝ 18.3.
Polévka: Kulajda ( A 1,3,7 )
1/ 100g Sekaná pečeně, rajská omáčka, knedlík ( A 1,3,7 )
2/ 100g Těstoviny se sýrovou omáčkou a kuřecím masem ( A 1,3,7 )
STŘEDA 19.3.
Polévka: Čočková ( A 1,7 )
1/ 100g Smažené vepřové játra, bramborová kaše ( A 1,3,7 )
2/ 200g Srbské rizoto, okurek ( A 1, 7 )
ČTVRTEK 20.3.
Polévka: Bramboračka ( A 1,3,7 )
1/ 100g Hovězí guláš, knedlík ( A 1,3,7 )
2/ 100g Hrachová kaše, klobása, chleba, okurek ( A 1,3,7 )
PÁTEK 21.3.
Polévka: Vepřový vývar ( A 1,3,9 )
1/ 100g Trhané maso, pečený brambor ( A 1,3,7,10 )
2/ 200g Halušky se zelím a slaninou ( A 1,3 )