PONDĚLÍ 10.3.
Polévka: Krémová česnečka ( A 1,3,7 )
1/ 100g Cikánské žebírko, pečené brambory ( A 1,3,7,10 )
2/ 200g Chilli Con Carne, chleba ( A 1,3,7 )
ÚTERÝ 11.3.
Polévka: Zelňačka ( A 1,7 )
1/ 100g Uzená plec, křenová omáčka, knedlík ( A 1,3,7 )
2/ 200g Zapečené těstoviny po uhlířsku ( A 1,3,7 )
STŘEDA 12.3.
Polévka: Frankfurtská ( A 1,7 )
1/ 100g Záhorácký závitek, brambor ( A 1,3,7 )
2/ 150g Pikantní kuřecí paličky, jasmínová rýže se zeleninou ( A 1,7,9 )
ČTVRTEK 13.3.
Polévka: Hovězí vývar ( A 1,3,9 )
1/ 100g Hovězí štěpánská pečeně, knedlík ( A 1,3,7 )
2/ 250g Houbové gnocchi se slaninou ( A 1,3,7 )
PÁTEK 14.3.
Polévka: Dršťková ( A 1 )
1/ 120g Smažený hermelín, brambory ( A 1,3,7,10 )
2/ 200g Kuře na paprice, těstoviny ( A 1,3,7 )